KOMME I GANG
Legge til en mappe på startskjermbildet
KOMME I GANG

Legge til en mappe på startskjermbildet

Bruk mapper til å gruppere tilknyttede programmer og andre snarveier for å holde startskjermbildet ryddig og organisert. Du kan også legge til informasjonsmapper som viser oppdatert informasjon, for eksempel Bluetooth-mottatte filer, Facebook-telefonboken og andre ting.

1. Gå til delen av startskjermbildet der det er plass til å legge til en mappe.
  2. Klikk på , eller trykk og hold på startskjermbildet. Alternativmenyen Legg til Startside vises.
  3. Klikk på Mappe, og klikk deretter på Ny mappe.
  4. Trykk på og hold et programikon eller en snarvei du vil flytte til mappen. Telefonen vil deretter vibrere. Ikke løft fingeren.
  5. Dra programikonet eller -snarveien, og slipp elementet på mappen.
Klikk på mappen for å åpne den slik at du kan få tilgang til programmer og snarveier inne i mappen.

Endre navn på en mappe

1. Bank på mappen for å åpne den
  2. Trykk på og hold mappevinduets tittellinje.
  3. Skriv inn et nytt mappenavn, og klikk på OK.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire