KOMME I GANG
Legge til programikoner og andre snarveier på startskjermbildet
KOMME I GANG

Legge til programikoner og andre snarveier på startskjermbildet

1. Gå til delen av startskjermbildet der det er plass til å legge til en snarvei.
  2. Klikk på , eller trykk og hold på startskjermbildet. Alternativmenyen Legg til Startside vises.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis du vil legge til et programikon, klikker du på Program og velger et program.
    • Hvis du vil legge til en snarvei til en innstilling eller informasjon, klikker du på Snarvei og velger typen informasjon eller innstilling.
Hvis du vil legge til et programikon på startskjermbildet, kan du også klikke på for å åpne skjermbildet Alle programmer, og deretter trykke og holde på et programikon. Uten å løfte fingeren drar du ikonet til et tomt område på startskjermbildet og slipper det.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire