Endre bakgrunnen

Å personliggjøre startskjermbildets bakgrunn med et favorittbilde er en rask og enkel måte å endre telefonens utseende på og gi den en ny fremtoning. Bla gjennom samlingen av bakgrunner på telefonen, eller velg mellom fotografier du har tatt med kameraet. Du kan også endre startskjermbildet slik at det bruker en animert bakgrunn.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Bakgrunn.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på Levende bakgrunner for å velge mellom forhåndsdefinerte animasjonsbakgrunner.
    • Klikk på Mine fotografier for å velge et fotografi du har tatt ved hjelp av kameraet eller kopiert til lagringskortet. Beskjær fotografiet og klikk på Lagre.
    • Velg mellom forhåndsdefinerte bakgrunner.
Etter at du har endret bakgrunnen, kan du lagre den til din gjeldende scene eller lagre den som en ny scene. Hvis du vil finne ut hvordan, se Personliggjøre telefonen med scener.