KOMME I GANG
Endre ringetone
KOMME I GANG

Endre ringetone

Velg mellom de tilgjengelige valgene av ringetoner på telefonen. Du kan også laste ned eller kopiere en ringetone eller sang til telefonens lagringskort og velge en du vil bruke som ringetone. Hvis du vil finne ut hvordan du kan kopiere filer til lagringskortet, se Kopiere filer til og fra lagringskortet.

1. startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Personliggjør > Standard ringetone.
  3. Klikk på ringetonen du vil bruke. Ringetonen spilles av kort når den blir valgt.
  4. Klikk på OK.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire