KOMME I GANG
Kopiere filer til og fra lagringskortet
KOMME I GANG

Kopiere filer til og fra lagringskortet

1. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. Når dialogboksen Koble til PC vises, velger du Diskstasjon og klikker på Fullført. På datamaskinen blir den tilkoblede telefonen gjenkjent som en ekstern disk.
  3. Naviger til den eksterne disken og åpne den.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Kopier filene fra datamaskinen til rotmappen på telefonens lagringskort.
    • Kopier filer fra telefonens lagringskort til en mappe på datamaskinen eller på datamaskinens skrivebord.
  5. Etter at du har kopiert filene, avmonterer du stasjonen (dvs. den tilkoblede telefonen) ifølge kravene som datamaskinens operativsystem stiller for å fjerne telefonen sikkert.
  6. Gjør ett av følgende:
    • Koble telefonen fra datamaskinen.
    • Hvis du vil beholde telefonen koblet til datamaskinen, men ønsker at telefonen skal ha tilgang til lagringskortet, åpner du Varslinger, klikker på Diskstasjon, velger et annet alternativ enn Diskstasjon og klikker på Fullført.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire