Vise fotografier i sosiale nettverk
APPER OG FUNKSJONER

Vise fotografier i sosiale nettverk

Direkte i Galleri-applikasjonen kan du sjekke hva du og vennene dine har lastet opp til sosiale nettverk (bare Facebook og Flickr).

Vise fotografier på Facebook

Du må være logget på Facebook-kontoen for å kunne vise Facebook-fotografier.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på kategorien Facebook.
  3. Klikk på kontonavnet til din venns konto på listen for å få vist fotografiene på kontoen.
Du kan vise fotografier i online-album akkurat slik du viser fotografier på lagringskortet.

Vise fotografier på Flickr

Du må være logget på Flickr-kontoen for å kunne vise Flickr-fotografier.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Galleri.
  2. Klikk på kategorien Flickr. Du kan bli bedt om å gi tillatelse til at applikasjonen kobler til Flickr-webområdet. Hvis dette skjer, må du gi tillatelse for å få tilgang til Flickr-kontoen din.
  3. Klikk på kontonavnet til din venns konto på listen for å få vist fotografiene på kontoen.
Du kan vise fotografier i online-album akkurat slik du viser fotografier på lagringskortet.

Kommentere fotografier i dine sosiale nettverk

Legg til kommentarer på opplastede fotografier samt dine venners fotografier.

1. Gjør ett av følgende:
    • Mens du blar i online-album, trykker du på og holder et fotografi og klikker på Legg til kommentar.
    • Mens du viser et fotografi på full skjerm, klikker du hvor som helst på skjermen og klikker på .
  2. Klikk i boksen hvor det står ​“‍Skriv en kommentar”.
  3. Skriv inn teksten, og klikk på Kommentar.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z