Vise fotografier

Etter at du har valgt et album, kan du bla gjennom fotografier og videoer. Avhengig av hvordan du holder telefonen vil skjermen automatisk bytte til enten rutenettvisning eller filmstripevisning:
  • Mens du er i rutenettvisning, skyver du fingeren opp eller ned for å rulle gjennom miniatyrene. Klikk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.
  • Mens du er i filmstripevisning (når du legger telefonen på siden), skyver du fingeren til venstre eller høyre over skjermen for å gå gjennom fotografier og videoer. Klikk på et fotografi eller en video for å vise elementet på full skjerm.

Zoome inn på eller ut på et fotografi

Du kan zoome inn eller ut på et fotografi på to måter.

• Bank raskt to ganger på skjermen for å zoome inn, bank deretter raskt to ganger på skjermen igjen for å zoome ut.
  • Trykk både tommel og pekefinger mot berøringsskjermen, og spre fingrene for å zoome inn, klyp fingrene sammen for å zoome ut.