Alternativer for Locations-synkronisering

Før du reiser til en annen by eller et annet land, kan du laste ned nødvendige kart ved hjelp av HTC Sync på datamaskinen og deretter synkronisere den med telefonen. Du kan også kjøpe lisenser til andre nyttige data, for eksempel kjøre- eller fotgjengernavigering, sikkerhetskameravarslinger med mer.
  1. På enhetspanelet klikker du på Locations og klikker deretter på -knappen. Hvis du slår på Locations-synkronisering, betyr det at du vil at denne kategorien skal inkluderes hver gang du synkroniserer datamaskinen og telefonen.
  2. Velg og last ned kart og ekstra kartfunksjoner.
  3. Når du er ferdig med å laste ned elementer til datamaskinen, vil du se disse elementene i Locations-innholdslisten. Du kan deretter velge om du vil synkronisere alle kart og lisenser eller bare elementene du velger.

Laste ned kart eller kjøpe tjenester

Du kan også laste ned kart gratis eller kjøpe premium-tjenester som navigering, sikkerhetskameraer og taleinstruksjoner avkjøring for avkjøring.
  1. På enhetspanelet klikker du på Locations og klikker deretter på -knappen.
  2. Klikk på Hent flere Kart og Lisenser.
  3. På venstre side av navigeringsbutikk-vinduet klikker du på den typen innhold du vil laste ned og velger deretter et land.
  4. Under delen Ekstra kartfunksjoner kan du velge ett eller flere navigeringsprodukter som du vil laste ned eller kjøpe. Når du kjøper navigeringsprodukter, må du også se på varigheten av lisensen til å bruke av det nedlastede innholdet.
  5. Klikk på Legg til i handlekurv .

Sjekke produkter eller lisenser

1. Klikk på Legg til i handlekurv ved siden av Navigasjonsbutikk for å vise din handlekurvt.
  2. Gjennomgå elementene du har valgt og den totale kjøpesummen.
  3. Klikk på Sjekk ut.
  4. Skriv inn din e-postadresse og fakturaopplysninger (hvis du valgte et premium navigeringsprodukt).
  5. Ta deg tid til å gjennomgå avtalen, og klikk deretter på Jeg godtar betingelsene og vilkårene for å fortsette.
  6. Klikk på Gjennomgå kjøp for å se en liste over elementene du har valgt, din e-postadresse og fakturaopplysningene som du har oppgitt.
  7. Når alt stemmer, klikk på Bekreft og last ned. Fremdriften i nedlastingen av de valge kartene vil vises på enhetspanelet.