Alternativer for Bokmerker-synkronisering
Innstillinger og tjenester

Alternativer for Bokmerker-synkronisering

Synkroniser nettleser-bokmerker mellom telefonen og datamaskinen.
Viktig: Hvis du bruker nettleserne Google Chrome eller Firefox og har valgt å synkronisere den med telefonen, må du sørge for å lukke alle nettleservinduer før du begynner synkronisering.
  1. Med din favoritt-nettleser på datamaskinen kan du opprette e mappe over favoritter kalt HTC Bokmerker. Sørg for å lagre dine yndlings-bokmerker i denne mappen så du kan synkronisere dem med telefonen.
  2. På HTC Sync sitt enhetspanel klikker du på Bokmerker og klikker deretter på -knappen. Hvis du slår på Bokmerker-synkronisering, betyr det at du vil at denne kategorien skal inkluderes hver gang du synkroniserer datamaskinen og telefonen.
  3. Velg nettleseren som lagrer bokmerkene, for synkronisering med telefonen.
Merk: Når det finnes motstridende informasjon på både telefonen og datamaskinen, holder HTC Sync informasjonen borte fra datamaskinen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z