Alternativer for Kontakt-synkronisering

Synkroniser dine telefonkontakter med dine Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007), Outlook Express eller Windows-kontakter.

Hvis du har kontakter du vil synkronisere fra SIM-kortet, må du først importere dem til telefonens lagringsområde.

1. På enhetspanelet klikker du på Kontakter og klikker deretter på -knappen. Hvis du slår på Kontakt-synkronisering, betyr det at du vil at denne kategorien skal inkluderes hver gang du synkroniserer datamaskinen og telefonen.
  2. Velg applikasjonen du vil synkronisere kontaktene dine med.
  3. I tilfeller når motstridende informasjon finnes på både telefonen og datamaskinen, velger du hvilken informasjon du vil beholde.
Merk: Bare kontaktfelt som støttes på telefonen, vil synkroniseres.