Alternativer for Kalender-synkronisering

Telefonen din kan synkronisere avtaler og hendelser med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007) eller Windows-kalenderen.
  1. På enhetspanelet klikker du på Kalender og klikker deretter på -knappen. Hvis du slår på Kalender-synkronisering, betyr det at du vil at denne kategorien skal inkluderes hver gang du synkroniserer datamaskinen og telefonen.
  2. Velg applikasjonen du vil synkronisere kalenderhendelser med.
  3. Velg fra hvilket punkt du vil starte synkroniseringen av kalenderhendelser.
  4. I tilfeller når motstridende informasjon finnes på både telefonen og datamaskinen, velger du hvilken informasjon du vil beholde.
Merk: Bare kalenderfelt som støttes på telefonen, vil synkroniseres.