Sette opp HTC Sync for gjenkjenning av telefonen

1. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av USB-kabelen som fulgte med telefonen.
  2. Når telefonen ber deg velge en type USB-tilkobling, klikker du på HTC Sync og klikker deretter på Ferdig. Vent på at HTC Sync gjenkjenner telefonen.
  3. På skjermbildet for enhetsoppsett skriver du inn et navn på telefonen.
  4. Klikk på Lagre. Enhetspanelet åpnes.
Tips: Hvis du senere vil endre navnet på telefonen, klikker du på Oversikt > Enhetsoppsett.