Installere HTC Sync som ble levert med microSD-kortet
Innstillinger og tjenester

Installere HTC Sync som ble levert med microSD-kortet

Kopier HTC Sync-installeringsprogrammet fra microSD-kortet til datamaskinen og bruk det til å installere.
Merk:
  • HTC Sync-versjonen i microSD-kortet som fulgte med telefonen, kan installeres på en datamaskin som kjører Windows 7, Windows Vista eller Windows XP.
  • HTC Sync krever USB 2.0 på datamaskinen for å koble til og synkronisere med telefonen.
  • For feilfri installering må du først avslutte alle kjørende programmer og gå midlertidig ut av antivirusprogrammet før du begynner å installere HTC Sync.
  1. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kabelen.
  2. På telefonens skjermbilde Koble til PC klikker du på Diskstasjon og klikker deretter på Ferdig. På datamaskinen blir den tilkoblede telefonen gjenkjent som en ekstern disk.
  3. Naviger til den eksterne disken og åpne den.
  4. Kopier HTCSync.exe til datamaskinen.
  5. Etter kopieringen demonterer du den eksterne disken (dvs. den tilkoblede telefonen) ifølge kravene som datamaskinens operativsystem stiller for å fjerne telefonen sikkert.
  6. Dobbeltklikk på HTCSync.exe på datamaskinen, og følg skjerminstruksjonene for å installere HTC Sync.

Etter installering av HTC Sync, blir HTC Sync-ikonet lagt til i datamaskinens systemskuff (se nederst til høyre på datamaskinen). Du kan dobbeltklikke på dette ikonet for å åpne HTC Sync.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z