Justere innstillinger for inndata

Åpne innstillinger for berøringsinndata ved å gjøre ett av følgende:
  • På skjermtastaturet klikker du på språk-tasten (for eksempel på hvis du bruker engelsk tastatur i øyeblikket). På menyen med alternativer for Internasjonalt tastatur klikker du på Innstillinger.
  • På startskjermbildet trykker du på MENU og klikker på Innstillinger > Språk og tastatur > Berøringsinndata.
Innstillinger for fysisk tastatur
  • Angi tastaturoppsett for standardspråk (hvis tilgjengelig).
  • Slå på eller av prediktiv tekst.
Tastaturtyper Velg tatstaturoppsettet du vil bruke. Du kan velge mellom QWERTY, Telefontastatur eller Kompakt QWERTY.
Internasjonalt tastatur Legg til eller fjern språk fra listen over språk for skjermtastaturet.
Tospråklig prediksjon Velg et sekundært tastaturspråk du vil bruke.
Tekstinntasting
  • Slå på eller av prediktiv tekst, stavekontroll og prediktiv skriving.
  • Aktiver lyd eller vibrering når du taster.
  • Kalibrer presisjonen til berøringstastaturet.
Opplæring Lær hvordan du bruker skjermtastaturet med det interaktive opplæringsprogrammet:
Personlig ordliste Legg til, rediger eller fjern ord i ordlisten for prediktiv tekst.