KOMMUNIKASJON
Måter å hente kontakter til telefonen på
KOMMUNIKASJON

Måter å hente kontakter til telefonen på

Du kan legge til kontakter på telefonen på flere måter. Du kan synkronisere telefonen med kontakter fra din Google-konto, datamaskin, Facebook med mer.
Gmail Google-kontakter importeres til telefonen etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra telefonen.
Facebook Logg på din Facebook-konto via Facebook for HTC Sense for å importere dine Facebook-venners kontaktinformasjon.
Telefonkontakter Du kan velge å opprette og lagre kontakter i telefonminnet eller overføre eksisterende kontakter fra din gamle telefon.
SIM-kort Du kan kopiere alle dine SIM-kontakter til telefonen.
Microsoft Exchange ActiveSync Telefonen synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på din arbeidsplass.
Kontakter på datamaskinen din Bruk HTC Sync for å synkronisere telefonen med datamaskinens Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z