Endre ringetoner og alarmer

Endre dine ringetoner, varslingslyder og alarmer slik at de passer til ditt humør eller din livsstil. Endringene dine blir lagret i lydsettet som er lastet inn og overskriver dets innstillinger.

Endre ringetone

1. På startskjermbildet klikker du på > Ringetone.
  2. Rull gjennom de tilgjengelige ringetonene, og klikk på ønsket ringetone. Ringetonen spilles av kort når den blir valgt.
  3. Hvis lydfilen er på lagringskortet, klikker du på Ny ringetone, velger elementet du vil importere til lRingetoner-listen og klikker på OK.
  4. Klikk på Bruk.

Endre varslingslydene

1. På startskjermbildet klikker du på > Varslingslyd.
  2. Velg typen varsling du vil endre.
  3. Klikk på lyden du vil bruke. En eksempeltone spilles av kort når tonen velges.
  4. Klikk på Bruk.

Endre alarmlyden

1. På startskjermbildet klikker du på > Alarm.
  2. Rull gjennom de tilgjengelige tonene, og klikk på ønsket element. En eksempeltone spilles av kort når tonen velges.
  3. Hvis lydfilen er på lagringskortet, klikker du på Ny alarm, velger elementet du vil importere til Alarmer-listen og klikker på OK.
  4. Klikk på Bruk.