Endre bakgrunnen

Å personliggjøre bakgrunnen med et favorittbilde er en rask og enkel måte å endre telefonens utseende på og gi den en ny fremtoning. Bla gjennom samlingen av bakgrunner på telefonen, eller velg mellom fotografier du har tatt med kameraet. Du kan også endre startskjermbildet slik at det bruker en animert bakgrunn.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Bakgrunn.
  2. Klikk på ett av følgende:
    HTC-bakgrunner Velg en forvalgt bakgrunn, og klikk på Forhåndsvisning > Bruk.
    Live bakgrunner Velg mellom forhåndsdefinerte bakgrunner. Klikk på Forhåndsvisning for å vise animasjonen, og klikk deretter på Bruk.
    Galleri Klikk på et fotografi du har tatt ved hjelp av kameraet eller kopiert til lagringskortet. Beskjær fotografiet og klikk på Lagre.