Starte telefonen på nytt
Innstillinger og tjenester

Starte telefonen på nytt

Hvis telefonen kjører tregere enn normalt, et program ikke fungerer som forventet eller hvis telefonen slutter å reagere, kan du prøve å starte den på nytt for å se om det løser problemet.

1. Hvis skjermen er av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå den på igjen.
  2. Lås opp telefonskjermen.
  3. Trykk på og hold AV/PÅ-knappen, og klikk på Start på nytt.
  4. Når du blir bedt om å bekrefte, klikker du på Start på nytt.
    Merk: Hvis denne fremgangsmåten ikke fungerer, kan du ta ut batteriet og sette det inn igjen og deretter slå på telefonen for å starte den på nytt.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z