Beskytte telefonen med et skjermlåsmønster, PIN-kode eller passord

Beskytte telefonen med et skjermlåsmønster, PIN-kode eller passord

Beskytt din personlige informasjon og forhindre at andre bruker telefonen uten din tillatelse ved å angi et skjermlåsmønster, en PIN-kode eller et passord.

Skjermlåsen vil bli avspurt hver gang telefonen slås på, eller når den har vært inaktiv en viss periode.

1. På startskjermbildet trykker du på MENU, og deretter klikke på Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Konfigurer skjermlås.
  3. Klikk på ett av følgende:
    Ingen Deaktiver skjermlåsen du har opprettet tidligere.
    Mønster Angi et skjermlåsmønster ved å følge skjerminstruksjonene.
    PIN-kode Angi et numerisk passord på minst fire sifre.
    Passord Angi et alfanumerisk passord.
  4. På skjermbildet Sikkerhet klikker du på Lås telefon etter og angir perioden med inaktivitet du kan tillate før skjermen blir låst.
    Tips: Du kan også fjerne merket for Synlig mønster på skjermbildet Sikkerhet hvis du ikke vil at skjermlåsmønsteret skal vises mens du tegner det på skjermen.

Endre skjermlåsen

1. På startskjermbildet trykker du på MENU, og deretter klikke på Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Klikk på Endring av skjermlås.
  3. Angi din gjeldende skjermlås for å bekrefte at du vil endre den.
  4. Velg en annen skjermlåstype, skriv inn det nye mønsteret, PIN-koden eller passordet. Eller klikk på Ingen hvis du ikke vil bruke en skjermlås.

Glemt skjermlåsmønsteret?

Hvis du har glemt mønsteret som låser opp skjermen, har du opptil fem forsøk på å låse opp telefonen.

Hvis dette ikke lykkes, kan du låse opp telefonen ved å oppgi brukernavn og passord for Google-kontoen.

1. Angi låsemønsteret på opplåsingsskjermbildet.
  2. Etter det femte forsøket blir du bedt om å vente i 30 sekunder. Klikk på OK.
  3. Hvis displayet slås av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå det på igjen, og trykker på streken på låseskjermbildet og skyver fingeren nedover for å låse opp skjermen.
  4. Klikk på knappen Glemt mønsteret? i nederste høyre hjørne når den vises.
  5. Skriv inn brukernavn og passord for Google-kontoen, og klikk deretter på Logg inn. Du blir deretter bedt om å opprette et nytt skjermlåsmønster. Hvis du ikke vil gjøre det lenger, klikker du på Avbryt.