Laste ned kart eller kjøpe tjenester
APPER OG FUNKSJONER

Laste ned kart eller kjøpe tjenester

Skal du til et annet land på ferie? Du kan gratis laste ned kartet for landet du skal til. Du kan også laste ned eller kjøpe flere tjenester som navigering, sikkerhetskamera og taleinstruksjoner avkjøring for avkjøring.
Viktig: Du trenger en data- eller Wi-Fi-tilkobling for å laste ned eller kjøpe kart og tjenester.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Locations.
  2. Trykk på MENU, og klikk deretter på Oppgrader.
  3. Skyv til kategorien for elementet eller tjenesten du vil laste ned.
  4. Avhengig av hva du valgte, klikker du på Last ned eller Kjøp.

Avhengig av landet der du kjøpte telefonen, trenger du kanskje bare å legge inn en kupongkode for å aktivere navigering avkjøring for avkjøring. Hvis du har en kupongkode, legger du den inn ved å klikke på Kupongkode øverst i kategorien Kjøp navigering.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z