Søke etter et interessepunkt

Du kan søke ved hjelp av et navn på et etablissement, en gate eller en by. Etter hvert som du legger inn stedet du vil se etter, vises foreslåtte samsvar fra databasen, footprints og tidligere søkte elementer.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Locations.
  2. Trykk på SØK-knappen.
  3. Skriv inn stedet du vil søke etter i søkeboksen. Samsvarende etablissementer vises sortert etter avstand fra gjeldende plassering.
  4. Hvis du ikke finner det du ser etter, må du fortsette å legge inn tegn for å begrense søket.
    Tips:
    • Søket skjer i ditt gjeldende land. Hvis du vil foreta et søk på et annet land på telefonen, klikker du på Gjeldende søkeregion.
    • Klikk på hvis du ikke ser noen forslag eller hvis listen ikke inneholder plassen du ser etter.
  5. Klikk på et etablissement for å få veibeskrivelser, ring dem, legg det til som et footprint, og mer.