Opprette en spilleliste

Gjør musikkopplevelsen din personlig ved å opprette musikkspillelister. Opprett en spilleliste som bare inneholder favorittsangene dine, eller opprett en som passer til sinnsstemningen din for dagen. Du kan opprette så mange spillelister du vil.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Musikk.
  2. Klikk på for å gå til biblioteket.
  3. I biblioteket klikker du på eller skyver fingeren på nederste rad for å gå til kategorien Spillelister.
  4. Klikk på Legg til spilleliste.
  5. Skriv inn et spillelistenavn, og klikk deretter på Legg til sanger på spillelisten.
  6. Velg kategori.
  7. Merk av i avmerkingsboksene for sangene du vil legge til på spillelisten, og klikk deretter på Legg til.
  8. Klikk på Lagre.

Spille av sangene i en spilleliste

1. I biblioteket klikker du på eller skyver fingeren på nederste rad for å gå til kategorien Spillelister.
  2. Klikk på en spilleliste for å åpne den.
  3. Klikk på den første sangen eller en hvilket som helst sang i spillelisten.
Når du klikker på en sang i listen for å spille den av, oppdateres skjermbildet Spilles nå med sanger fra spillelisten.