Legge til effekter
APPER OG FUNKSJONER
Bruk kameraeffekter til å bytte objektiver eller filtre virtuelt.

Legge til effekter

Vil du gjøre fotografiene dine mer interessante? Enkelt. Bruk de tilgjengelige kameraeffektene for å få det til å se ut som om bildene dine er tatt gjennom spesialobjektiver og -filtre. Du kan også legge til bestemte effekter i videoer.
Velg en effekt først før du begynner å ta et fotografi eller spille inn en video.
  1. Klikk på .
  2. Rull gjennom de tilgjengelige effektene og klikk på én du liker.

Når du velger visse fotoeffekter som feltdybde, forvrengning eller vignett, drar du linjen som vises på høyre side av skjermen, for å justere effektens intensitet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-add_effects