Ta et bilde
APPER OG FUNKSJONER
Bruk kameraeffekter til å bytte objektiver eller filtre virtuelt.

Ta et bilde

1. På startskjermbildet klikker du på > Kamera.
  2. Før du tar bildet, kan du først zoome inn på eller ut fra motivet.
  3. Klikk på blitsknappen gjentatte ganger for å velge en blitsmodus som passer til lysforholdene.
    Automatisk blits
    Blits på
    Blits av
  4. Velg oppløsning og andre kamerainnstillinger du vil bruke.
  5. Velg en effekt du vil bruke på bildet.
  6. Pek med kameraet og fokuser på motivet.

Hvis du tar bilde av personer, vil kameraet automatisk gjenkjenne ansikter og justere fokus. Du vil se bokser på personenes ansikter.

Tips: Sørg for at Autofokus og Ansiktsgjenkjenning er merket av i kamerainnstillingene.
  7. Når du er klar til å ta bildet, så trykk på .
  8. Velg hva du vil gjøre med bildet du akkurat har tatt.

Ta nærbilde av deg selv

Har du vanskeligheter med å ta et nærbilde av deg selv? Med telefonens kamera er det enkelt. Bare sett det til å ta automatisk selvportrett. Du behøver ikke engang å klikke på lukkerutløserknappen.

1. Trykk på MENU for å åpne innstillingsmenypanelet.
  2. Klikk på Selvportrett. Velg deretter om kameraet skal identifisere 1 eller 2 ansikter i bildet.
  3. Hvis du vil angi en tidsforsinkelse før kameraet tar bildet, klikker du på Selvutløser. Sett tidtakeren på 2 eller 10 sekunder.
  4. Trykk på MENU for å lukke innstillingsmenypanelet.
  5. Vend kameraet mot deg selv.
Så snart kameraet har oppdaget ansiktet ditt, vil det automatisk fokusere og ta bildet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-camera-take_photo