Grunnleggende om kameraet
APPER OG FUNKSJONER

Grunnleggende om kameraet

Enten du reiser i forretninger eller for fornøyelse kan du ta bilder og videoer av reisen ved hjelp av telefonens kamera.

Viktig: Sørg for å plugge inn microSD-kortet før du bruker telefonens kamera. Fotografier og videoer du tar med kameraet, vil lagres på microSD-kortet.
  • Hvis du vil åpne kameraet i fotomodus og ta bilder, klikker du på på Startskjermbildet og klikker på Kamera. Eller trykk på KAMERA-knappen.
  • Hvis du vil åpne kameraet direkte i videomodus slik at du kan begynne å spille inn videoer umiddelbart, klikker du på fra Startskjermbildet og velger deretter Videokamera.

Søkerskjermbilde

Når du er i fotomodus og vender telefonen mot venstre eller høyre, vil kameraets skjermkontroller automatisk rotere i forhold til hvordan du holder telefonen.

Du finner følgende skjermkontroller på søkerskjermbildet:

Zoomlinje
Autofokusindikator
Veksling mellom foto- /videomodus.
Blitsknapp
Lukkerutløser/innspillingsknapp
Effektknapp
Galleriknapp

Zooming

Før du tar et bilde eller spiller inn en video, kan du først bruke zoomlinjen på skjermen til å zoome inn eller ut på motivet.
Viktig: Hvis du velger 720p HD oppløsning for videoinnspilling, er ingen zooming tilgjengelig.
Skyv ganske enkelt fingeren over zoomlinjen for å zoome inn eller ut.

Når du spiller inn video, vises zoomlinjen alltid på skjermen. Du kan fritt zoome inn eller ut under innspilling.

Autofokusering

Hver gang du peker med kameraet på et annet motiv eller en annen plassering, viser det autofokusindikatoren i midten av søkerskjermbildet.

La kameraet fokusere automatisk på midten av skjermen. Eller du kan klikke på et annet område på skjermen du vil fokusere på.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z