Bruke Friend Stream
APPER OG FUNKSJONER
Er du lei av å hoppe mellom sosiale nettverksapplikasjoner? Hent alle oppdateringer i Friend Stream.

Bruke Friend Stream

Friend Stream kobler deg til dine sosiale nettverk. Del og få oppdateringer fra venner i populære nettverk som Facebook og Twitter på én enkelt feed. Med Friend Stream kan du enkelt spore dine venners statusmeldinger, fotoopplastinger, varslinger og andre ting – eller kommentere og poste dine egne.
  • Du må være pålogget minst én sosial nettverkskonto for å bruke Friend Stream.
  • For å bruke Facebook-kontoen i Friend Stream, må du være logget på via Facebook for HTC Sense.
På startskjermbildet klikker du på > Friend Stream. Friend Stream åpnes i kategorien Alle oppdateringer.

Når du klikker på noens statusoppdatering, kan du:

• Åpne Peep og vise alle tweets.
  • Skrive en kommentar. Like eller ikke like noens Facebook-postinger.
  • Se på noens albumfotografier.

Når du klikker på noens fotografi eller navn, kan du:

• Sjekke personens profildetaljer.
  • Se på personens Facebook-vegg.
  • Sjekk personens postede tweets.

Skyv til de andre kategoriene for å vise oppdateringer av sosiale nettverk gruppert bare som statusoppdateringer, fotoopplastinger, koblinger, oppdateringer fra medlemmer av Facebook -listen eller varslinger fra sosiale nettverk.

Oppdatere statusen

Du kan oppdatere statusen samtidig på alle sosiale nettverkskontoer du er pålogget.

1. På startskjermbildet klikker du på > Friend Stream.
  2. I kategorien Alle oppdateringer klikker du i boksen som sier Hva tenker du på?.
  3. Angi statusoppdateringen din.
  4. Hvis du ikke vil sende statusoppdateringen til alle dine sosiale nettverkskontoer, klikker du på og fjerner merket for de sosiale nettverkene du ikke vil ha med.
  5. Klikk på og velg hva du vil legge ved tweeten eller statusoppdateringen.
    App-anbefaling Velg en applikasjon du har installert fra Android Market som du vil dele med andre. URL-adressen som applikasjonen kan lastes ned fra, vil settes inn i statusen din.
    Bilde Velg Fra Kamera for å ta et fotografi og legge det ved, eller Fra Galleri for å legge ved et fotografi fra lagringskortet.
    Plassering Legg til din gjeldende plassering eller en plassering du velger på et kart.
  6. Klikk på Del.

Kommentere og like Facebook-postinger

Klikk på noens statusoppdatering i kategorien Alle oppdateringer, og gjør ett av følgende:
  • Klikk på et fotografi eller albumnavnet som vises i statusoppdateringen for å vise og kommentere albumfotografiene ved hjelp av Galleri-applikasjonen.
  • Klikk på Liker eller Liker ikke for å angi om du liker eller ikke liker personens statusoppdatering.
  • Klikk på tekstboksen Skriv en kommentar..., og skriv deretter du hva du mener om personens statusoppdatering.

Sjekke varslinger fra dine sosiale nettverk

Skyv til kategorien Varslinger for å se en enkelt feed av varslingene dine fra forskjellige sosiale nettverk. Det kan være en kommentar på din Facebook post, en omtale eller en direktemelding i Twitter, et tagget bilde av deg med mer.

Om Friend Stream-widgeten

Bruk Friend Stream-widgeten slik at du enkelt kan oppdatere statusen din og vise andre personers statusoppdateringer direkte på startskjermbildet.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-friend_stream