Kvitre på telefonen ved bruk av Peep
APPER OG FUNKSJONER

Kvitre på telefonen ved bruk av Peep

Du kan poste og lese tweets, sende og motta direktemeldinger, søke etter nye Twitter-brukere du vil følge ved bruk av Peep-applikasjonen. Peep er en Twitter klient som lar deg "‍kvitre"‍ på telefonen. Du kan også koble dine kontakter i Kontakter til deres Twitter profiler (hvis du følger dem).
Hvis du ikke logget inn på din Twitter -konto førsta gang du slo på telefonen, kan du gjøre ett av følgende:
  • Registrere deg for Twitter-kontoen fra Peep. Fra startskjermbildet klikker du på > Peep og følger deretter skjerminstruksjonene.
  • Legg til Twitter for HTC Sense-kontoen i Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
Merk: Twitter for HTC Sense og Peep deler de samme påloggingsdetaljene. Dette betyr at når du bruker Peep på telefonen din for å kvitre, kan du også koble dine kontakter til deres Twitter -profiler via Twitter for HTC Sense.
På startskjermbildet klikker du på > Peep. Peep åpnes i kategorien Alle tweets.
Klikk for å skrive og sende en tweet.
Klikk på en persons navn for å sjekke profildetaljer og alle tweets fra denne personen.
Hvis du har koblet kontakten i Kontakter, klikker du på fotografiet eller ikonet for å åpne en meny der du raskt kan velge hvordan du kommuniserer med kontakten.
Trykk på og hold en tweet for å åpne en alternativmeny for å svare, sende en direktemelding, sende en tweet på nytt og mer.
Viser alle tweets fra personer du følger, og tweets du har sendt ut.
Viser alle tweets som nevner brukernavnet ditt ved hjelp av konvensjonen ​“‍@[ditt brukernavn]”.
Vis alle private/direkte meldinger du har mottatt eller sendt ut.
Vis tweets som ble markert som favoritter.

Sende en tweet

1. I kategorien Alle tweets klikker du i boksen hvor det står Hva skjer?.
  2. Skriv inn tweeten.
  3. Legg til et bilde eller en plassering i tweeten.
    • Klikk på for å sende et bilde fra Galleri eller Kamera til din standard fotovertsside, og legg til koblingen til bildet i tweeten.
    • Klikk på for å sette inn posisjonen din i tweeten. Du kan velge å legge til kartlink, sette inn navnet på eller koordinatene til posisjonen din.
  4. Klikk på Oppdater.

Søke etter Twitter-brukere som du vil følge

1. I hvilken som helst av kategoriene i Peep, trykker du på SØK-knappen.
  2. Skriv inn et Twitter-navn i søkeboksen. Du kan også begrense søket når du klikker på > Brukere.
  3. Klikk for .
  4. I listen over søkeresultater klikker du på Twitter-brukeren du vil følge.
  5. Trykk på MENU, og klikk deretter på Følg.

Oppheve følging av en Twitter-bruker

1. I kategorien Alle tweets klikker du på Twitter-brukeren du vil slutte å følge.
  2. Trykk på MENU, og klikk deretter på Opphev følging.

Sende en direktemelding

Du kan bare sende en direktemelding til noen som følger deg.
  1. I hvilken som helst av kategoriene i Peep trykker du på MENU og klikker på Ny melding.
  2. Klikk på tekstboksen øverst på skjermen, og skriv deretter inn navnet. Når du skriver tegn, vil navnene på Twitter brukerne med samsvarende tegn som dem du skriver vises. Klikk på navnet når du ser det.
  3. Skriv inn meldingen, og klikk deretter på Oppdater.
Du kan også sende en direktemelding når du trykker på og holder en tweet fra personen du vil sende direktemeldingen til, og deretter klikke på Send direktemelding på alternativmenyen.

Angi alternativer for Peep

I hvilken som helst av kategoriene i Peep trykker du på MENU og klikker på Mer > Innstillinger. Du kan angi disse alternativene:
Kontoinnstillinger Logge ut av Twitter-kontoen.
Generelle innstillinger Velg om du vil vise skjermnavnet eller det virkelige navnet til personer du følger.
Send og motta Angi frekvensen for å se etter nye tweets, og angi antall tweets du vil laste ned.
Tjenester Angi fotovertsstedet, fotokvaliteten, plasseringsalternativene og URL-forkortingsverten.
Varslingsinnstillinger Velg når og hvordan du vil varsles.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z