Legge til en sosial nettverkskonto
Innstillinger og tjenester
Er du lei av å hoppe mellom sosiale nettverksapplikasjoner? Hent alle oppdateringer i Friend Stream.

Legge til en sosial nettverkskonto

Hvis du hoppet over å sette opp den sosiale nettverkskontoen (for eksempel Facebook, Twitter eller Flickr) da du slo på og satte opp telefonen første gang, kan du fortsatt logge deg på disse kontoene via telefonens innstillinger.

1. Fra Startskjermbildet trykker du på MENU og velger deretter Innstillinger > Kontoer og synkronisering.
  2. Klikk på Legg til konto, og velg deretter kontotypen du vil legge til.
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å oppdatere kontoinformasjonen.
Den sosiale nettverkskontoen blir deretter lagt til på listen på skjermbildet Kontoer og synkronisering. Avhengig av hvordan du konfigurerte kontoen kan den nye informasjonen begynne å bli synkronisert med telefonen.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z
BESLEKTEDE ARTIKLER
topic_tag-accounts_sync-add_social_network_account