Legge til Kontakter-widgets
Følg med på folk – treff dem og se oppdateringene deres i Kontakter-widgeten.

Legge til Kontakter-widgets

Hold kontakt med forskjellige kretser av venner eller kollegaer i livet ditt. Ved bruk av Kontakter-widgeten kan du straks foreta et anrop, sende en melding, vise detaljer for en favorittkontakt og til og med sjekke Facebook- og Twitter-oppdateringer. Du kan legge til flere Kontakter-widgets på startskjermbildet, med en annen gruppe av kontakter på hver widget.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Widget > Kontakt.
  2. Velg widgetstil, og klikk på Velg.
  3. Velg gruppen du vil legge til som en widget.
  4. Dra widgeten til et blankt område på startskjermbildet. Når widgeten er der du ønsker den, løfter du fingeren.
  5. Gjenta trinnene over for å legge til en annen Kontakter-widget.

Angi standard kommunikasjonsmetode

1. På startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på en kontakt på widgeten.
  3. På skjermbildet Velg standardhandling klikker du på ønsket kommunikasjonsmetode for kontakten.

Endre standard kommunikasjonsmetode

1. På startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på navnet til en kontakt eller widgeten for å åpne personens kontaktkort.
  3. Trykk på MENU, og klikk deretter på Mer > Angi widgethandling.
  4. På skjermbildet Velg standardhandling klikker du på ønsket kommunikasjonsmetode for kontakten.

Kommunisere med en kontakt

1. På startskjermbildet går du til Kontakter-widgeten.
  2. Klikk på en kontakt (bildet, ikke navnet) i widgeten. Standard kommunikasjonsmetode vil utføres.
    Tips: Klikk på navnet til kontakten for å åpne kontaktdetaljskjermbildet for den kontakten.