KOMMUNIKASJON
Legge til en ny kontakt
KOMMUNIKASJON

Legge til en ny kontakt

1. På startskjermbildet klikker du på > Kontakt.
  2. I kategorien Alle klikker du på Legg til kontakt.
  3. Velg Kontakttype, for eksempel Google eller Microsoft Exchange ActiveSync. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
    Merk: Noen felt støttes kanskje ikke når du legger til kontakter på SIM-kortet.
  4. Klikk på Navn-feltet, skriv inn for- og etternavn på kontakten, og klikk deretter på OK.
  5. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det. Trykk på TILBAKE hvis du vil lukke skjermtastaturet først og enkelt rulle gjennom de andre feltene.
  6. Klikk på Lagre.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z