KOMME I GANG
Startskjermbilde
KOMME I GANG

Startskjermbilde

Startskjermbildet er stedet for tilpasning av telefonen for egne behov. Her finner du en værklokkewidget som viser klokkeslett og vær på gjeldende plassering. Du kan også legge til dine favorittapplikasjoner, snarveier, mapper og widgets slik at de alltid bare er et klikk unna. For å finne ut hvordan, se Personliggjøre.

Utvidet startskjermbilde

Etter hvert som du begynner å gjøre flere ting med telefonen, vil du kanskje oppdage at ett skjermbilde ikke er nok. Det er ikke noe problem. Du kan bruke opptil seks ekstra skjermbilder. Det bør være mange.
Skyv fingeren vannrett til venstre eller høyre, så vil du finne mer plass til å legge til ikoner, widgets og andre ting.
Trykk på STARTSIDE for å gå tilbake til hoved-startskjermbildet (dvs. midtskjermbildet).

Bruke hoppvisning

Hvis du vil hoppe direkte til ønsket skjermbilde, trykker du på STARTSIDE eller klemmer skjermen for å vise hoppvisning. Det viser alle sju startskjermbildene som miniatyrer.

Bare klikk på det ene du ønsker, så vil du hoppe direkte dit.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-z