Bruke skjermtastaturet
Innstillinger og tjenester

Bruke skjermtastaturet

Når du starter en applikasjon eller velger et felt som krever tekst eller tall, blir skjermtastaturet tilgjengelig. Etter at du har skrevet inn teksten din, trykk på for å lukke skjermtastaturet.

Velge et tastaturoppsett

Velg en tastaturlayout som passer skrivestilen din.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Språk og tastatur.
  2. Klikk på HTC Sense-inndata > Tastaturvalg.
  3. Klikk på Tastaturtyper, og velg ønsket tastaturoppsett.

Legge inn tekst

Klikk ganske enkelt på tastene på skjermtastaturet for å skrive inn bokstaver, tall, symboler og andre tegn.
  • Klikk på for å legge inn en stor bokstav. Klikk to ganger for å slå på caps lock.
  • Trykk på og hold tastene med grå tegn øverst for å legge inn tall, symboler eller aksenttegn. Det grå tegnet som vises på tastaturet, er tegnet som vil settes inn når du trykker på og holder den tasten. Noen taster har flere tegn eller aksenter knyttet til seg.
  • Sveip til høyre for å vise talltaster eller sveip til venstre for å endre tastaturspråk (ikke tilgjengelig hvis du bruker sportastatur).

Velge flere tastaturspråk

Hvis det finnes flere tastaturspråk på HTC Desire X, kan du velge hvilke språk som skal aktiveres på skjermtastaturet.
  1. Skyv varslingspanelet åpent og klikk deretter på > Språk og tastatur.
  2. Klikk på HTC Sense-inndata.
  3. Klikk på Tastaturvalg og velg ønskede språk.

Endre tastaturspråket

• Hvis du har valgt mer enn ett tastaturspråk, trykk på språktasten (for eksempel, ) til du ser språket som du vil bruke.
  • Sveip til venstre for å endre tastaturspråk (ikke tilgjengelig hvis du bruker sportastatur).

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x