Sikkerhetskopiere innstillinger til Google
Innstillinger og tjenester

Hvordan bytter jeg mellom HTC Sense-tastaturet og tredjeparts inntastingsmetoder?

Hvis du har installert en tredjeparts inntastingsmetode eller et tilsvarende tastatur, slår du det på først for å se det på menyen for valg av inntastingsmetode i varslingspanelet.
  1. Slå på tredjeparts inntastingsmetode fra appen du installerte.

Eller gå til Innstillinger og klikk på Språk og tastatur. Under Tastatur- og inntastingsmetoder klikker du på Av/på-bryteren for den tredjeparts inntastingsmetoden.

2. Åpne appen du vil bruke til å taste inn tekst.
  3. Klikk på området hvor du vil skrive inn tekst.
  4. Skyv åpent varslingspanelet, klikk på Velg inntastingsmetode, og velg om du vil bruke HTC Sense Input eller den tredjeparts inntastingsmetoden.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x