Vise fotografier og videoer i HTC Sync Manager

Bla gjennom og vis datamaskinens fotografier og videoer som du har importert inn i HTC Sync Manager Galleri.
  1. I HTC Sync Manager, klikk på Galleri.
  2. Klikk på ALBUM, og dobbeltklikk deretter et album for å åpne det.
  3. Klikk på ved siden av Sorter etter og velg hvordan du vil organisere fotografier og videoer dine.
  4. Dobbeltklikk et foto eller en video for å se en større visning.

Redigere fotografier

Du kan utføre grunnleggende fotoredigeringer som beskjæring og rotering.
  1. ALBUM-skjermbildet, åpne albumet som inneholder fotoene som du vil redigere.
  2. Hold nede CTRL-tasten mens du klikker på hvert foto som du vil redigere.
  3. Klikk på . En skjerm åpnes deretter, som viser en strimle med miniatyrbilder av alle dine valgte fotoer.
  4. På strimlen med miniatyrbilder, klikk på det første fotoet og velg deretter hva du vil gjøre med fotoet.
    Se fotoinformasjon Klikk på for å se informasjon som oppløsning, filformat og mer.
    Roter Klikk på eller .
    Beskjær
    1. Klikk på og endre deretter størrelse på eller dra beskjæringsboksen til den delen av fotoet som du vil beskjære.

Du kan også klikke på Egendefinert og deretter velge en forhåndsinnstilt fotostørrelse.

2. Klikk på Bruk.
  5. Flytt til det neste fotoet. Du blir bedt om å lagre endringene dine til det gjeldende fotoet.
  6. Klikk på OK for å lagre og redigere det neste fotoet.