Spille musikk i HTC Sync Manager

Er du en musikkelsker som har en stor samling med digital musikk på datamaskinen? Administrer musikkbiblioteket ditt og hør på favorittlåtene dine fra HTC Sync Manager.
  1. I HTC Sync Manager, klikk på Musikk.
  2. For å lete etter sanger og album, klikk på BIBLIOTEK > og velg deretter å søke etter album, sjanger, artist eller sang.
  3. Dobbeltklikk et album for å åpne det, eller dobbeltklikk en sang for å spille den av.
  4. Bruk avspillingskontrollene nederst på skjermen til å pause, fortsette avspilling, gjenta sanger, med mer.
Tips: Nederst til venstre på skjermen, dra glidebryteren på fremgangslinjen for å hoppe frem til en del av en sang.

Opprette en spilleliste i HTC Sync Manager

1. Fra Musikk-biblioteket, klikk på et album eller en sang som du vil legge til en ny spilleliste.
  2. Klikk på > Ny spilleliste.
  3. Skriv inn et spillelistenavn og klikk på OK.
  4. For å legge flere sanger til spillelisten, hold nede CTRL-tasten mens du klikker på ett eller flere album eller musikkspor, klikk på , og velg deretter spillelistenavnet.
  5. Når du er ferdig med å legge til sanger, klikk på SPILLELISTER. Dobbeltklikk spillelistens minityrbilde og dobbeltklikk en sang for å starte avspilling.