Lytte på FM-radio

Still inn kanal og lytt på dine favorittradiostasjoner ved hjelp av FM-radio-applikasjonen.
Viktig: Du må først koble et håndsett til lydkontakten på HTC Desire X for å bruke FM-radio. FM-radio bruker stereohåndsettet som antenne for FM-radioen.
  1. På startskjermbildet klikker du på > FM-radio.

Første gang du åpner FM-radio, spilles den første FM-radiostasjonen som blir funnet.

2. Du kan:
    • Klikk på eller for å gå til neste eller forrige stasjon.
    • Dra glidebryteren for å stille inn en frekvens på FM-båndet.
    • Klikk på eller for å fininnstille radiofrekvensen opp eller ned med 0,1 MHz.
    • Trykk på for å gjøre en radiostasjon til en favoritt.
    • Trykk på for å se andre forhåndsinnstilte stasjoner og de du har merket som favoritter.
Tips: Når du lytter til radioen og skjermen slukkes, trykk på AV/PÅ for å slå på skjermen igjen. Du kan bytte til en annen stasjon direkte på Lås skjerm.

Lukke eller slå av FM-radio

• Du kan bruke andre apper mens du lytter til radioen.
  • Slå av FM-radio helt ved å trykke på .

Lytte til favorittstasjonene dine

Velg favorittstasjonene dine og bytt enkelt fra én stasjon til en annen.
Viktig: Mens du lytter til favorittstasjonen din på FM-radio-hovedskjermen, trykk på for å merke den som en favoritt.
  1. FM-radio-hovedskjermen, trykk på .
  2. Trykk på > Favoritter.
  3. Trykk på en av stasjonene i listen. Den valgte sjonen vises på hovedskjermen.
  4. Trykk på eller for å lytte til andre favorittstasjoner.