Se på videoer på YouTube

Bruk YouTube-applikasjonen til å finne ut hva som er populært på dette webområdet for videodeling.
  1. På startskjermbildet klikker du på > YouTube.
  2. Bla gjennom eller søke etter en video.
  3. Når du finner videoen du liker, trykker du på den.
  4. Mens du ser på en video, kan du:
    • Snu HTC Desire X på siden for å se videoen i fullskjerm.
    • Trykk på videoskjermen for å sette på pause eller fortsette avspillingen, eller dra glidebryteren for å hoppe til en annen del av videoen.
    • Bla nedover videoinformasjonspanelet å se beskrivelsen, relaterte videoer, eller kommentarer fra andre seere.
    Tips: Vil du heller se videoen senere? Trykk på > Legg til > Se senere. Du kan få tilgang til videoen igjen fra kontoprofilens Se senere-liste.
Trykk på YouTube for å gå tilbake til hovedskjermbildet.

Søke etter videoer

1. I YouTube-applikasjonen klikker du på .
  2. I søkeboksen angir du ordene du vil søke etter. Etter hvert som du skriver, vises matchende elementer som en liste.
  3. Hvis det du søker etter, finnes på listen over forslag, klikker du på elementet.
    Tips: Klikk på for å angi det i søkeboksen. Nye forslag vises og du kan skrive inn mer tekst eller klikke på ved siden av et påfølgende forslag for å presisere søket.
  4. Bla gjennom resultatene og bank på en video for å vise den.
    Tips: Du har også mulighet til å vise resultatene som akkurat ble postet. Klikk på Hele tiden og velg ønsket tidsperiode.

Tømme søkeloggen

1. I YouTube-applikasjonen klikker du på > Innstillinger.
  2. Klikk på Søk > Tøm søkelogg.

Dele en videokobling

1. På videoens visningsside klikker du på .
  2. Velg hvordan du vil dele denne videokoblingen fra de tilgjengelige alternativene.