Få applikasjoner fra Google Play

Google Play er stedet der du finner nye applikasjoner for HTC Desire X. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk:
  • En Google Wallet-betalingstjeneste er påkrevd for å kjøpe en betalt applikasjon. Du blir bedt om å bekrefte en betalingsmetode når du kjøper en applikasjon.
  • Navnet på Play Butikk-appen kan variere avhengig av din region.
  • Muligheten til å kjøpe apper varierer fra region til region.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem i HTC Desire X, kan de trenge tilgang til din personlige informasjon eller visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned apper som har tilgang til funksjoner eller en vesentlig mengde data på HTC Desire X. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
  1. På startskjermbildet klikker du på > Play Butikk.
  2. Bla gjennom eller søke etter en app.
  3. Når du finner applikasjonen du liker, klikker du på den og leser beskrivelsen av den og brukeranmeldelsene.
  4. Hvis du vil laste ned eller kjøpe applikasjonen, klikker du på Installer (for gratisapplikasjoner) eller prisknappen (for betalte applikasjoner).
  5. Klikk på Godta og last ned eller Godta og kjøp.
    Tips: Apper blir noen ganger oppdatert med forbedringer eller feilrettinger. For å automatisk laste ned app oppdateringer, trykker du på Tillat automatisk oppdatering.
For å åpne appen går du til Alle applikasjoner og trykker på den.

Avinstallere en applikasjon

Merk: Du kan avinstallere en applikasjon for å få refusjon i en begrenset periode etter kjøpet. Hvis du vil vite mer om refusjonspolicyen for betalte applikasjoner, kan du besøke Google Play-hjelpesiden (http://support.google.com/googleplay/).
  1. På startskjermbildet klikker du på > Play Butikk.
  2. Klikk på > Mine applikasjoner.
  3. Klikk på applikasjonen du vil avinstallere, og klikk på Avinstaller.

Få hjelp

Hvis du trenger hjelp eller har spørsmål om Google Play, klikker du på > Hjelp.