Søke etter en plassering
APPER OG FUNKSJONER

Søke etter en plassering

I Google Maps kan du søke etter en plassering, for eksempel en adresse eller en type forretning eller virksomhet (for eksempel museer).

1. I Kart klikker du på .
  2. Skriv inn stedet du vil søke etter i søkeboksen.
  3. Klikk på Enter-tasten på tastaturet for å søke etter den angitte plasseringen, eller klikk på et foreslått søkeelement. Søkeresultatene vises som markører på kartet.
  4. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på en markør . En ballong åpner seg som viser plasseringens navn. Hvis det er det du leter etter, klikker du på ballongen.
    • Klikk på Resultatliste for å vise søkeresultatene som en liste, og klikk deretter på plasseringen.
    Detaljer om den valgte plasseringen vises på skjermen.
  5. Klikk på skjermknappene for å vise plasseringen på et kart, få anvisninger, vise plasseringen i gatevisning (hvis tilgjengelig), og annet. Rull nedover skjermen hvis du vil ha flere alternativer.

Fjern kartet

Etter at du har søkt på et kart, kan du fjerne de ulike markørene som er tegnet på det.

Klikk på > Fjern kart.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x