Registrere favorittsteder med HTC Footprints

HTC Footprints tilbyr en enkel måte å registrere dine favorittsteder og besøke disse stedene på nytt. Du kan ta et bilde av en plassering som en restaurant eller et sightseeingpunkt og lagre det sammen med presis GPS-plassering, gateadresse, telefonnummer og annet.

Neste gang du vil besøke samme sted, åpner du ganske enkelt footprintet. Deretter kan du vise plasseringen på kartet, søke etter den på Internett, og annet.

Legge til en plassering som et footprint

1. Søk etter destinasjonen du vil gå til.
  2. Klikk på Lagre i footprints.
  3. Angi et navn og andre detaljer for footprint.
  4. Du kan:
    • Klikk på for å ta et bilde og legge det til som et fotografi for footprintet.
    • Trykk på Mine notater-tekstboksen for å legge til et notat for footprint.
  5. Trykk på Lagre.

Besøke et footprint på nytt

1. Under Hurtigkoblinger, klikk på Footprints.
  2. Klikk på footprintet du vil besøke på nytt.
  3. Under Handlinger, velger du om du skal vise footprintet på kartet, hente retningslinjer, slå opp etablissementer i nærheten, og annet.

Redigere eller slette et footprint

1. Under Hurtigkoblinger, klikk på Footprints.
  2. Trykk på og hold footprintet du vil redigere eller slette.
  3. Klikk på Rediger eller Slett på alternativmenyen.

Slette flere footprints

1. Under Hurtigkoblinger, klikk på Footprints.
  2. Klikk på > Slett.
  3. Velg hvilke footprints du vil slette, og klikk på Slett.

Eksportere dine footprints

Sikkerhetskopier footprints ved å eksportere dem. Du kan også åpne eksporterte footprintfiler i andre programmer, f.eks. Google Earth, på PC en.
  1. Under Hurtigkoblinger, klikk på Footprints.
  2. Klikk på > Eksporter.
  3. Velg fotavtrykkene du vil eksportere, og klikk deretter på Eksporter. Footprints blir eksportert som .kmz-filer. Hvis du eksporterte flere footprints samtidig, lagres de sammen i en .kmz-fil.
Tips: Etter eksport klikker du på Send hvis du vil dele .kmz-filen.

Importere footprints

Hent tilbake footprints du allerede har sikkerhetskopiert. Du kan også importere .kmz-filer som du har lagret i andre applikasjoner.
  1. Under Hurtigkoblinger, klikk på Footprints.
  2. Klikk på > Importer > Footprintdata.
    Tips: Du kan også klikke på Fotografier for å importere et bilde som kan ha footprintinformasjon vedlagt.
  3. I kategorien Type klikker du på filen du vil importere.
  4. Klikk på Importer.