Spille musikk i HTC Bil

1. Fra hovedpanelet, skyv fingeren din til venstre til du ser Musikk-panelet.
  2. Skyv opp fra nederst på skjermen og klikk deretter på for å utforske musikk etter kategori eller søke i samlingen din.
  3. Klikk et album, en sang eller en spilleliste for å lytte til den/det.
  4. Neste gang du vil spille av samme musikken, kan du:
    • Klikke på snarveien Musikk på hovedpanelet for å spille av den siste sangen du lyttet til.
    • Sveip tilbake til Musikk-panelet og klikk deretter på ett av de siste albumene.

Lytte til Internett-radio med TuneIn

Lytt til Internett-radiostasjoner med TuneIn direkte fra HTC Bil.
  1. Fra hovedpanelet, skyv fingeren din til venstre til du ser Musikkapper-panelet.
  2. Klikk på Internett-radio. Du kan deretter:
    • Bla gjennom tilgjengelige stasjoner etter kategori.
    • Klikk på for å legge inn og søke etter innhold med nøkkelord som artistnavn eller emne.
  3. Klikk på en stasjon for å begynne å lytte til den.
Tips: TuneIn forhåndslaster (bufrer) lyddata på HTC Desire X for å gi jevnere avspilling, før den begynner å spille av den valgte stasjonen. Du kan stille inn hvor mye lyd som skal forhåndslastes ved å trykke på og velge en bufringstid.