På veien med HTC Bil

Nå når du kjører, kan du enkelt bruke HTC Desire X til å nå destinasjonen din, holde deg selv underholdt og hjelpe deg holde kontakten med de som er viktige for deg. Få enkel tilgang til musikk, applikasjoner, navigasjon og telefonsamtaler med HTC Bil.
  1. HTC Bil starter med en gang du setter HTC Desire X i HTC-bilsettet.
  2. På hovedpanelet til HTC Bil kan du:
    • Sveipe til venstre eller høyre for å gå til de andre panelene som Musikk eller Kontakter.
    • Fra hovedpanelet klikker du på en snarvei for å gjøre noe umiddelbart. Hvis du f.eks. klikker på snarveien Musikk på hovedpanelet, vil det umiddelbart spille av den siste sangen du lyttet til.
Tips: Når du bruker HTC Bil, gå tilbake til hovedpanelet fra hvilken som helst skjerm ved å klikke på .

Når du fjerner HTC Desire X fra HTC-bilsettet, avsluttes HTC Bil automatisk.

Du kan også manuelt lukke HTC Bil ved å trykke på fra hovedpanelet.