Oppbevare dokumentene dine i Dropbox

Lagre et Office-dokument til Dropbox

Du kan åpne et Office-dokument på HTC Desire X og lagre det til Dropbox.
  1. Åpne et Office-dokument, som det som er lagt med en e-post.
  2. Klikk på > Lagre som.
  3. Angi et nytt filnavn.
  4. Klikk på > Dropbox.
  5. Trykk på Lagre.
Dokumentet ditt lagres til Polaris Office-mappen i rotmappen på Dropbox-mappen din.
Tips: For å lagre dokumentet til en annen Dropbox-mappe, trykk på > Del > Dropbox. Opprett eller velg en mappe, og trykk deretter på Last opp.

Redigere et Office-dokument i Dropbox

Du kan redigere et dokument som er lagret i Dropbox og lagre endringene dine.
  1. Klikk på > Dropbox på startskjermbildet.
  2. Åpne mappen som inneholder dokumentet du ønsker.
  3. Klikk på dokumentet for å åpne det.
  4. For å gjøre endringer, trykker du på .
  5. Når du har redigert dokumentet, trykker du på eller > Lagre som.

Lagre et PDF-dokument til Dropbox

Du kan åpne et PDF-dokument på HTC Desire X og lagre det til Dropbox.
  1. Åpne et PDF-dokument, som det som er lagt med en e-post.
  2. Klikk på > Lagre som.
  3. Angi et nytt filnavn.
  4. Trykk på > Dropbox, og trykk deretter på OK.
Dokumentet ditt lagres til PDFViewer-mappen i rotmappen på Dropbox-mappen din.
Tips: For å lagre PDF-filen til en annen Dropbox-mappe, trykk på > Del > Dropbox. Opprett eller velg en mappe, og trykk deretter på Last opp.