Sende koblingene til Dropbox-filer med e-post

Du trenger ikke lenger legge vedlegg med e-post. Med E-post-applikasjonen, kan du enkelt legge med koblingene til Dropbox-filene dine og sende dem i e-posten din.
  1. På startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Dersom du har flere e-postkontoer, bytt til en e-postkonto som du vil bruke.
  3. Lag en ny e-postmelding og fyll inn mottakerne dine, eller svar på en e-post.
  4. Du kan:
    • Klikk på Legg ved > Dokument, og velg deretter en dokumenttype.
    • Klikk på Legg ved > Fil dersom du vil velge en filtype.
  5. Trykk på og trykk på Dropbox.
  6. Åpne mappen som inneholder ønskede filer, og velg deretter filene du ønsker å dele.
  7. Trykk på Ferdig.

Du vil deretter se koblingene til dine valgte filer lagt til e-postmeldingen din.

8. Klikk på Send.