Dele fotoer og videoer på Dropbox

Bruk Galleri til å laste opp fotoene og videoene dine til Dropbox. Du kan deretter dele koblingen til Dropbox slik at vennene dine kan se fotoene og videoene dine.

Laste opp fotoene og videoene dine til Dropbox fra Galleri

1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Klikk på Min telefon og klikk deretter på albumet som inneholder bildene eller videoene som du vil dele.
  3. Klikk på Del > Dropbox.
  4. Velg fotografiene eller videoene du vil laste opp, og klikk på Neste.
  5. Opprett eller velg en mappe i Dropbox, og klikk deretter på Last opp.
Tips:
For å se opplastingsrettighetene dine fra Galleri, plasser dem under Fotoer-mappen din i Dropbox. Eller under Fotoer, lag en mappe og last dem opp til denne mappen.

Automatisk laste opp kamerabilder

Dine nye kamerabilder lastes automatisk opp, dersom du slå på Kameraopplasting-funksjonen når du setter opp Dropbox-kontoen din på HTC Desire X. Hvis du ikke slå det på før, kan du aktivere det i Dropbox-innstillingene.
  1. Klikk på > Dropbox på startskjermbildet.
  2. Klikk på > Innstillinger > Slå på kameraopplasting.
  3. Velg type Internett-tilkobling du vil bruke for å laste opp de tatte bildene og videoene dine til Dropbox.
  4. Klikk på Slå på.

Vise dine opplastede fotoer og videoer fra Galleri

Kameraopplastinger-mappen og undermapper under Fotoer-mappen i Dropbox er tilgjengelig fra Galleri. De vises som album.
  1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Klikk på Dropbox.
  3. Når du ser en melding som viser at HTC Sense ønsker tilgang til Dropbox, må du sørge for at du klikker på Tillat.
    Merk: Denne meldingen vises bare første gang du får tilgang til Dropbox fotoer og videoer fra Galleri.
  4. Klikk et album for å se fotoene og videoene i det.

Dele koblingen til Dropbox

Del koblingen til hele albumet ditt med fotoer og videoer som er i Dropbox slik at andre kan få tilgang.
  1. På startsiden, trykk på > Galleri.
  2. Klikk på Dropbox.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Trykk på et album du vil dele og klikk deretter på Del.
    • For å dele et enkelt foto, trykk på det for å vise det, og trykk deretter på det igjen og trykk på Del.
  4. Velg hvordan du vil dele koblingen til dette albumet eller fotoet, som å sende den via e-post eller legge den ut på sosiale nettverkssider.
Tips: Du kan også bruke Dropbox-appen. Klikk på som vises ved siden av albumet eller filen, og klikk deretter på Del.