Godta eller avslå en møteinnkalling
APPER OG FUNKSJONER

Godta eller avslå en møteinnkalling

Gå til Inviterer-kategorien for å se møteinvitasjoner som du ennå ikke har godkjent eller avvist.
Viktig:
  • Du må sette opp en Exchange ActiveSync-konto for å motta møteinvitasjoner i Kalender.
  • Dersom du ikke ser Inviterer-kategorien, klikk på > Rediger kategorier, trykk og hold Inviterer og dra den deretter til nederste rad.
  1. Klikk på Inviterer-kategorien og klikk deretter på en møteinvitasjon.
  2. Godta eller avslå invitasjonen, godta den foreløpig eller foreslått et nytt tidspunkt.
    Tips: Klikk på for å velge mellom flere alternativer, sånn som flytting av invitasjonen til en mappe.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x