Vise Kalender
APPER OG FUNKSJONER

Vise Kalender

1. Klikk på en Kalender-kategori.
  2. Gjør ett av følgende:
    • I hvilken som helst Kalender-visning, gå tilbake til gjeldende dato ved å klikke på I dag.
    • Hendelser i dags-, ukes- og agendavisning er fargekodet for å angi hvilken konto eller kalendertype de tilhører. Hvis du vil finne ut hva hver farge representerer, klikker du på .
    Merk: Dersom du ikke ser Kalender-kategorien, klikk på > Rediger kategorier, trykk og hold Kalender-kategorien og dra den deretter til nederste rad.

Månedsvisning

I månedsvisning vil du se markører på dager som har hendelser.
Gjør et av følgende i månedsvisning:
  • Klikk på en dag for å vise hendelsene for den dagen.
  • Trykk på og hold en dag for å åpne en alternativmeny der du også kan velge å opprette en hendelse eller bytte til enten dag- eller dagsordenvisning.
  • Skyv fingeren opp eller ned på skjermen for å vise tidligere eller senere måneder.

Dag- og agendavisninger

Dagsvisninger viser hendelser sortert på dag, mens dagsordenvisninger viser alle hendelser i kronologisk rekkefølge.
  • Hvis hendelsen er kontaktens bursdag eller annen årsdag, trykk på den for å sende en hilsen.
  • Når du er i dagsvisning:
    • Trykk på et tidsspor for å lage en ny hendelse for det tidspunktet.
    • Skyv til venstre eller høyre over skjermen for å vise tidligere eller senere dager.
    • Hvis du ser dagens vær, klikk på været for å vise en annen by.
    • Se hendelsestiden i en annen tidssone. Trykk på > Velg andre tidssone > Velg plassering, og angi deretter bynavnet.

Ukevisning

Ukevisning viser et diagram over hendelsene i én uke.
Når du er i ukevisning, kan du:
  • Trykke trykke på og holde et tidsspor for å opprette en ny hendelse for det tidspunktet.
  • Klikke på en hendelse (vises som fargelagte blokker) for å vise dens detaljer.
  • Skyve til venstre eller høyre over skjermen for å vise tidligere eller senere uker.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x