Legge til en POP3/IMAP-e-postkonto

1. På startskjermbildet klikker du på > E-post.
  2. Gjør ett av følgende:
    • Hvis dette er den første e-postkontoen du legger til i E-post, klikker du på Annet (POP3/IMAP) på skjermbildet Velg en e-posttilbyder.
    • Hvis du allerede har lagt til en e-postkonto i E-post, trykker du på > Legg til konto > Annet (POP3/IMAP).
  3. Skriv inn e-postadressen og passordet for e-postkontoen, og klikk deretter på Neste.
    Merk: Dersom du blir bedt om å angi flere e-postinnstillinger, be e-posttjenesteleverandøren om hjelp.
  4. Skriv inn kontonavnet og ditt eget navn, og klikk deretter på Fullfør oppsett.