Sikkerhetskopiere kontaktene til lagringskortet

1. På kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Importer/eksporter kontakter > Eksporter til SD-kort.
  3. Velg en konto eller type kontakter å eksportere, og trykk deretter på OK.

Gjenoppretter kontakter

Du kan bare gjenopprette kontakter som ble sikkerhetskopiert til lagringskortet ved hjelp av Eksporter til SD-kort-funksjonen.
  1. På kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra SD-kort.
  3. Hvis du har satt opp mer enn én konto, klikker du på typen for de importerte kontaktene.