KOMMUNIKASJON
Kontaktinformasjon og samtaler
KOMMUNIKASJON

Kontaktinformasjon og samtaler

Når du klikker på en kontakt på Kontakter-skjermen, åpnes bildet som viser kontaktdetaljer.
Skjermbildet Kontaktdetaljer har følgende kategorier:

Detaljer

Viser opplysningene du har lagret om kontakten. Kom i kontakt med kontakten ved å klikke på et alternativ.

Tråd

Viser SMS-meldinger og e-postmeldinger du har mottatt fra kontakten. Den lister også opp alle dine innkommende, utgående og tapte anrop til og fra kontakten.

Oppdateringer

Viser kontaktenes oppdateringer og hendelser fra kontoer på det sosiale nettverket.

Hvis du ser en varsling på kontaktens fødselsdag i avsnittet Hendelser, kan du klikke på varslingen og velge hvordan du vil hilse kontakten.

Galleri

Viser den koblede kontaktens albumer og -bilder.

Redigere en kontakts informasjon

Viktig: Sosiale nettverkskontakter kan ikke redigeres.
  1. I kategorien Kontakter trykker du på og holder kontakten og velger Rediger kontakt.
  2. Skriv inn den nye informasjonen.
  3. Trykk på Lagre.

Sletter kontakter

1. På kategorien Kontakter klikker du på > Slett kontakter.
  2. Velg kontaktene du vil fjerne.
  3. Klikk på Slett.

Oppdatere Exchange ActiveSync-kontakter

Hvis Exchange ActiveSync-kontaktene dine i firmakatalogen har ny informasjon, oppdaterer du disse kontaktene i HTC Desire X.
  1. På kategorien Kontakter trykker du på Exchange ActiveSync-kontakt.
    Merk: Dersom kontakten slås sammen med andre kontoer, bryter du koblingen med Exchange ActiveSync-kontoen først, og velger deretter Exchange ActiveSync-kontakten på Kontakter-kategorien.
  2. Trykk på > Sjekk oppdatering.
  3. Hvis det er oppdateringer, velger du å erstatte den gamle dataen eller slå den nye dataen sammen med den gamle.

*Skriv inn kommentaren her ...
htc-desire-x